Café

Cafeen er, sammen med det store fællesaktivitetsrum, Pulsens hjerte. Det er her du mødes over en kop formiddagskaffe, spiser frokost med veninden eller kollegaerne, hænger ud om eftermiddagen eller køber To Go menuen med hjem til familien om aftenen.

Her er lidt for en hver smag, men vores menu kort bære præg af Pulsens formål om at skabe sundhed for alle. Derfor holder vi skabt øje med de sunde alternativer uden at være fanatisk.

Hold din konfirmation, sølvbryllup eller fødselsdag i Pulsen. Vi har lokaler i forskellige størrelser som er egnede til at rumme fra 10 til 600 mennesker og din fest kan være en hyggelig brunch eller et helaftensarrangement med musik og dans. Menuen bestemmer vi i fællesskab og Pulsen står for det praktiske med borddækning, servering og oprydning. Børn og barnlige sjæle er velkommen til at bruge det fælles aktivitetsrum og hallen, hvis der er ledigt, under festen. Vi kan også arrangere aktiviteter i forbindelse med festen. Det kan være en zumba time, hockey turnering eller en tur i wellness.

Se vores café folder her.

Ring til os på 82134800

Cafe-Logo

Cafe-Kontakt