Bassin træning

Bassin:

Siden opdateres ikke

Træning i vand henvender sig i høj grad til personer med smerter i muskler og led. Det varme vand virker smertedæmpende, og vi bruger vandets opdrift, modstand og turbulens til træning af både styrke og stabilitet. Vi anvender tilmed forskellige redskaber for at optimere effekten. Vandets hydrostatiske tryk virker desuden drænerende, så hævelse i ben og ankler, fx i forbindelse med åreknuder el.lign., reduceres.

Yderligere udnytter vi det varme vands afspændende effekt på kroppens muskler og bindevæv gennem rolige og afspændende aktiviteter.

Underviser: ……….Elsebeth

Tidspunkt: ………..Mandag kl. 18.00 – 18.50  og tirsdage kl. 9.00 – 9.50 og torsdage kl. 8.00 -8.50

Hvis du gerne vil høre mere om Bassintræning, kan du skrive til elsebeth@fysiocaresalling.dk eller ringe til hende på telefon 20459580.

"Ramsing holdet" skriver sådan om os:

"En dejlig start på dagen, synes alle på torsdagsmorgen hold - bassintræning. Der er en dejlig positiv atmosfære - så snart vi træder indenfor dørerne i Pulsen - meget venligt personale. Vi glæder os til hver gang - godt for kroppen og sjælen. Dygtige fysioterapeuter med varieret program, der tager hensyn til vore skavanker. 2. halvleg  - kaffe i cafeen - er mindst lige så vigtig, og vi sætter stor pris på traktementet. En dejlig social oplevelse".

    

fysiocaresalling