Foredrag: Fra Kaos til "Det gode Liv" 

Tirsdag d. 25. Februar kl 19.

Kan man gå fra et liv i kaos til et med kærlighed og respekt?

Ja - DET kan man!! <3

Her har du muligheden for at deltage i foredraget "Fra kaos til "det gode liv", med Allan Andersen og Henriette Bonde og hører deres livsbekræftende historier der bevidner dette <3

Allan er clean narkoman på 15. år.
Allan kommer fra et dysfunktionelt barndomshjem og var aktiv narkoman i 28 år.

Henriette endte i 3 mislykkede ægteskaber som bare 36 år, hvor en stor del af det første, indebar alkohol, utroskab og vold fra eksmanden.

De har været der hvor det var aller mørkest og alligevel formået at komme på den anden side, og kæmpe sig til et liv som de er meget taknemmelige for - et liv i respekt og kærlighed ♥

De brænder for at være inspiration for andre – andre der sidder ”fast” i tvivl, mismod, frustrationer, lavt selvværd og måske offerrollen – der hvor livet ikke helt går i den retning man gerne vil.

Billetpris 150 kr + gebyr

Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage i pausen 

Læse mere om fordraget på facebook 

Køb billet nu

Saunagus for mænd

Fredag d. 17. jan 2020 kl 19.00

Mange kender konceptet fra tidligere arrangementer i Pulsen, men kort fortalt bliver vi ført ind i Saunaens forunderlige verden med Gusmester Bent. Der er fuld damp på, når Bent lukker os ind i saunaen og får den dovne sved til at tage afsked med kroppen.

Se mere om gode råd i forbindelse med Saunagus her.

Billetten koster 175 kr. og inkluderer lækkert pølsebord i cafeen efter gusen.

Køb billet nu

Halbal med Rossen og Vennerne

Lørdag d. 26. sept 2020 kl 18.00

Genoplev stemningen fra halbal som vi husker det. Med Sparekassen Balling og Ole Ibsen A/S som garanter har vi kastet os over opgaven med at genoplive halballet i Balling. Vi har inviteret Stig & Vennerne til at komme og spille alle de gode kendte sange, som vi kan danse til og skråle med på.

Stig og Vennerne kommer og spiller og vi dækker op til en kæmpe dansefest i Sparekassen Balling Hallen. Der er DJ fra kl 18:00 og i pauserne mellem de 2 live-sæt.

Du kan vælge en billet inkl lækker buffet lavet i samarbejde mellem Mette i Café Pulsen og holdet hos Slagtermesterinden i Balling. Den koster kun 449kr.

Du kan også vælge en ren fest/dansebillet med adgang fra kl 20:00. Den koster 299.kr

Køb billet nu

Har du spørgsmål eller skal du bare finde os?

Har du spørgsmål eller skal du bare finde os?

Du er altid velkommen til at komme forbi, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at købe billetter eller andet.  

Du kan finde os i Sparekassen Balling Hallen, Stadion Allé 3, 7860 Spøttrup

Du kan ringe til os på 82 13 48 00

Eller skrive på info@pulsenisalling.dk