Café Pulsen

Vi klarer det hele fra borddækning, over den lækre mad og gode servering til oprydning - så kan I koncentrere jer om at holde fest

Cafeen er, sammen med det store fælles aktivitetsrum, Pulsens hjerte. Det er her du mødes over en kop formiddagskaffe, spiser frokost med veninden eller kollegaerne, hænger ud om eftermiddagen eller får lidt mad til aften.

Vi har selskabslokaler i Balling, hvor du kan holde din konfirmation, sølvbryllup eller fødselsdag. Vi har selskabslokaler i forskellige størrelser som er egnede til at rumme fra 10 til 600 mennesker og din fest kan være en hyggelig brunch eller et helaftensarrangement med musik og dans. Menuen bestemmer vi i fællesskab og Pulsen står for det praktiske med borddækning, servering og oprydning. Børn og barnlige sjæle er velkommen til at bruge det fælles aktivitetsrum og hallen, hvis der er ledigt, under festen. Vi kan også arrangere aktiviteter i forbindelse med festen. Det kan være en zumba time, hockey turnering eller en tur i wellness.

Vores selskabslokaler er udstyret med moderne AV udstyr (projektor, højtalere, HDMI mv). Du kan bruge dem til underholdning eller underlægningsmusik til jeres fest. 

AV udstyret kan også bruges, hvis du skal bruge mødelokaler. Vores mødelokaler er moderne og vi kan sørge for lækker forplejning til hele mødet fra den lille morgenanretning med boller og kaffe eller hvis I skal bruge den gode frokost eller middag til kunder, kolleger, medarbejdere, forretningsforbindelser eller sponsorer. 

Ring til os på 61812261

Cafe-Logo

Kontakt os gerne på:  Info@pulsenisalling.dk
eller ring på 61812261
Kom forbi så snakker vi om mulighederne