I Pulsen kan vi både afvikle møder og fester. 

Til møderne kan vi  formidle mad fra Slagtermesterinden f.eks. håndmadder eller smørrebrød. Til møderne servere vi gerne både kaffe og kage, ligesom vi altid har kolde øl og vand på lager. 

Ring eller skriv, så finder vi den løsning, som passer lige til dit behov. Du kan ringe på 8213 4800 eller skrive til info@pulsenisalling.dk.

Du kan også holde din fest i Pulsen. Vi har selskabslokaler i forskellige størrelser som er egnede til at rumme fra 10 til 600 mennesker og din fest kan være en hyggelig brunch eller et helaftensarrangement med musik og dans. Menuen bestemmer vi i fællesskab og Pulsen står for det praktiske med borddækning, servering og oprydning. Børn og barnlige sjæle er velkommen til at bruge det fælles aktivitetsrum og hallen, hvis der er ledigt, under festen. Vi kan også arrangere aktiviteter i forbindelse med festen. Det kan være en Zumba time, hockey turnering eller en tur i wellness.

Menuforslag: 
3 retters menu inkl. velkomstdrink, kaffe og te for kun 365,- pr. kuvert. Børn under 10 år, halv pris (Med forbehold for prisændringer og særlige ønsker.)

Natmad 50 kr.  

Brunch 265 kr. Inkl. 3 lune retter.

Ring og få en uforpligtende snak med  Cafeén på tlf. 61 81 22 61 eller mail info@pulsenisalling.dk

Desserter

Festopdækning