Vi tilbyder, i samarbejde med Slagtermesterinden i Balling  lækre buffeter til dine gæster i selskabslokalerne. Her går gæsterne altid mætte og tilpasse hjem fra god fest. Du tilbydes buffeter, som passer til både brunch, frokost og middag. Altid friskt, vellavet og indbydende.

Gennem mere end 10 år har Pulsen opbygget et godt renomme for at levere god mad. Fra Slagtermesterinden i Balling får du altid mad af friske råvarer af høj kvalitet. Med sans for farver og detaljer, får du borddækning med blomster, servietter og lys der går op i en højere enhed. Alt sammen med fokus på dig som vært og at du og dine gæster får en fantastisk fest i vores selskabslokaler.

Pulsens lækre selskabslokaler er oplagte rammer til din konfirmation. Vi har stor erfaring med konfirmationer og har allerede reservationer i de kommende år, men måske har vi stadig plads til din.

I Pulsen er der plads til alle - vi har plads til børnene at lege på, så de voksne har ro til at snakke.

 

Sådan gør du selskabslokalerne i Pulsen til rammen om din konfirmation

Vi har stor erfaring med alle slags selskaber fra 30 - 150 gæster og vi vil meget gerne være rammen om festen for jeres konfirmation. Vi har god plads til, at også kusiner og kusiner får en god fest, hvor de er plads og lov til at lege i Sparekassen Balling Hallen og på Torvet.

Er vejret godt, kan I også trække ud på terrassen og på boldbanerne. 

Kom forbi og besøg os - tag ikke bare vores ord for det: 

Ring og aftal en tid til møde på 6181 2261, eller kig ind, når det passer dig.

Stadion Allé 3
7860 Spøttrup