El Camino med Anethe Karlsen

Foredrag om Caminoen i Pulsen

Tirsdag d. 20. november fortæller lokale Anethe Karlsen i Multisalen i Pulsen om sin 900 km lange vandretur på Caminoen fra Sydfrankrig over Pyrenæerne til Spaniens vestkyst. Anethe vil komme ind på sine forberedelser til turen, hvor hun blandt andet undrede sig over, hvad det egentlig var, hun havde begivet sig ud i!

Anethe gik fra Saint Jean Pied de Port i det sydvestlige Frankrig til Finisterre i det vestlige Spanien. I foredraget i Pulsen vil hun fortælle om dagligdagen for en pilgrim, og om op- og nedture undervejs.

Det er populært at gå denne pilgrimsrute og på turen mødte Anethe et væld af fantastiske mennesker – nogle af dem vil hun fortælle lidt om. Endvidere kommer hun omkring katedraler, traditioner og højmesse men også stress og ensomhed. Hun vil slutte af med at indvie os i, hvad turen har lært hende. I løbet af foredraget skal vi også se billeder fra den smukke vandrerute.

Pulsens støtteforening ser frem til en spændende aften og opfordrer alle interesserede til at købe billet via Pulsens hjemmeside.

 

Tid og sted:

Tirsdag d. 20. november kl. 19.00

Multisalen i Pulsen, Stadion Allé 3, 7860 Spøttrup

Louise Fisker, formand Støtteforeningen Pulsen

Mobil: 40560616