Heidi Brøndum holder foredrag om Antiinflammatorisk kost, og du kan nyde en antiinflammatoriskfrokost før foredraget i Pulsen søndag d. 8 oktober. 

Er du ofte træt? Udkørt? Ondt i led og muskler? Dårlig ryg? Har du en autoimmun sygdom? Allergi? Eksem? Slidgigt? Så ta et kig på din daglige kost og skær ned på eller udryd fødevarer, som fremmer inflammation i kroppen. Det, som øger inflammation, er især sukker og simple kulhydrater, der hurtigt farer ind i cellerne med skyhøj insulintilførsel. 

I samarbejde med Heidi Brøndum holder vi foredrag om ovenstående plus meget mere.

Heidi Brøndum er 41 år, idrætspædagog, personlig vejleder og sundheds koordinater og coach. For 4 år siden fik Heidi diagnosen "Morbus becterew"- En sjælden inflammation sygdom. Hun havde haft år i smerte helvede, især ved mine SI-led. hun fik besked om at biomedicinsk behandling var nødvendigt. Men hun takkede nej og tillærte sig alt viden om antiinflammatorisk kost, kursus, bøger m.m og har nu levet efter det i knap 4 år.

Hun er siden blevet foredragsholder, personligtræner og har en stor aktiv gruppe om denne kost. Er pt med i et projekt om kost, inflammation og psyken. Hun træner rigtig meget både fysisk og mentalt. "jeg kan og jeg vil."

I dag lever hun uden medicin og kun sporadiske smerter, som hun kan træne sig fra. Total overskud i hverdagen og ikke mindst masser energi. Hun glæder sig til, at give jer et indblik i "min verden" og antiinflammatorisk kost.

Hun håber at sundhedsvæsenet og folk med autoimmune sygdomme får øjnene op for kosten og psykens virkning på INFLAMMATION.

Heidis fitness side på Facebook hedder : z-fitnessheiditinghede. Heidis gruppe på Facebook :ANTI INFLAMMATORISK KOST (vigtigt med mellemrum, stort ellers finder i ikke min gr). Heidis mail :Heidi.b.n@jubii.dk

Frokost og foredrag om og med antiinflammatorisk kost med Heidi Brøndum - søndag d. 8. oktober kl 12.00. Pris 115 kr.

Foredrag om antiinflammatorisk kost med Heidi Brøndum - søndag d. 8. oktober kl 12.45. 
Pris 50 kr. Inklusiv kaffe, te og vand