Vores lækre wellness basin har åbningstider hver dag. I svømmehallen kan du slappe af i 33 grader varmt vand. Der er massagebænk og gode træningsredskaber.

Saunaen kan du frit tænde og en er varm  på 30 minutter.

Se åbningstiderne

Klar på en dukkert?

En time, hvor du træner både styrke og kondition. Øvelserne vil omfatte både brug af egen kropsvægt og forskellige redskaber. Alt efter instruktør vil timen variere i både musik-, øvelsesvalg og opbygning. Her vil du opleve at skulle yde maximalt og tydeligt se og mærke resultaterne.

Book din plads

Er du interesseret?

Det er konditions og styrketræning som er sjov, hård og udfordring på en ny måde. Du skal være klar til at grine og til at turde miste balancen.

Book dit aquaboard

Klar på en dukkert?

SyncGo er det seneste fede fitness hold i Pulsen. Forbrænd fedt, ton musklerne og øg din udholdenhed med styrkede muskler. 
SyncGo er udfordrende for alle niveauer af fitness.

Book din plads

Er du interesseret?

Med 15 cykler er der god dynamik på holdet i Pulsen. Et fast og godt indarbejdet korps af instruktører sørger for, at biking foregår korrekt og at alle får mulighed for at finde deres grænse.

Book din cykel her

Læs mere

Træningen på trampolinen er god cardiotræning. Pulsen kommer hurtigt op, men vi sørger også for at få den ned igen og at kombinere timen med styrketræning på og omkring trampolinen.

Book din trampolin

Er du blevet nysgerrig - så læs mere her

 

 


Når du ikke længere ønsker at være medlem, skal du bare lige følge disse 5 trin. Så stopper betalingerne.

  1. Log ind
  2. vælg økonomi
  3. vælg abonnement
  4. vælg oversigt
  5. sæt √ i "opsagt".