Balling Skole Julemiddag

Julemiddagsmenu

Menuen består i år af hjemmelavet flæskesteg med hvide og brunede kartofler med brun sovs og rødkål. Vi har selvfølgelig også lækker hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsovs.

Både voksen- og børnebilletter

Ikke alle spiser lige meget. Det tager vi højde for i billetprisen. Vores frivillige hjælper med at dele steg og kartofler ud, så der er nok til alle. Ris a la mande kan du vælge til eller fra i billet salget - køb MED eller Uden ris a la mande. 

Tak fordi I hjælper med at rydde op

Vi skal være mange mennesker i hallen den dag, så det vil være en stor hjælp, hvis I vil hjælpe med at rydde op, når I er færdige. Der bliver borde til brugt service og tomme sodavandsflasker.
På forhånd tak!

Det praktiske

Du kan vælge mellem følgende billettyper

Børnebillet MED ris a la mande koster 40kr
Børnebillet UDEN ris a la mande koster 30kr
Voksenbillet MED ris a la mande 55kr
Voksenbillet UDEN ris a la mande 45kr
Kun ris a la mande 15kr

 

Billetterne bliver sendt til din e-mail

Billetterne bliver sendt til din mail adresse, og du behøver ikke printe billetterne - tag bare din telefon med, så vi kan scanne dem ved indgangen. 

Pulsen sætter postevand på bordene, men vi sælger også sodavand til 15 kr.

Det Praktiske:
0-3 kl. går i Pulsen og spiser fra 11.15-11.50. Efterfølgende er der frikvarter til 12.20, hvorefter klippedagen fortsætter frem til kl. 14.00

4-6 kl. går i Pulsen og spiser fra 11.50-12.20. Efterfølgende er der frikvarter til 13.00, hvorefter klippedagen fortsætter frem til kl. 14.00.

Vi har et stort antal frivillige på "arbejde" på dagen, til at tage kigge billetter, tage imod betaling for mad og drikkevare samt udlevere tallerkener.

Betaling for drikkevarer på dagen
Du kan betale med Dankort, MobilePay og helt almindelige danske kontanter. Vi laver tydelige markering af, hvor du kan betale med Dankort - Mobilepay og kontanter kan du betale med ved alle salgsstederne.