Menukort til fest

Mette er mesteren i Pulsens køkken og kan lave lige det mad I kunne tænke jer til jeres fest.

Menuerne er under konstant udvikling efterhånden som hun finder inspiration. Er I til buffet eller tallerkenservering? Få en snak med Mette om lige netop det som passer til jeres fest.

Se hele vores menu her

Hovedretter

Hovedretter laver vi typisk som buffet med 2-3 slags kød 2 slags kartofler og 3 – 4 lækre blandede salater. Vi vælger det hele sammen med jer, så I får lige det mad I har allermest lyst til.

Har I gæster, som der skal tages særlige hensyn til, så klarer vi naturligvis også det.

Er I mere til klassiske retter så som gammeldags oksesteg, flæskesteg eller lignende, så har Mette også den i sit ‘bagkatalog’.

Desserter

… er en hel verden for sig. Mette elsker at røre sin hjemmelavede is, lave flotte portionsanetninger med hjemmebagt brownie eller blødende chokoladekage.

Igen er det et spørgsmål om havd, der passer lige til jeres fest, om vi skal lave desserten på buffet eller om vi stille en flot dessert på på en tallerken – f.eks med fiske jordbær og ny-slynget honning – hvis det er den tid på året