Menukort til fest

Mette er mesteren i Pulsens køkken og kan lave lige det mad I kunne tænke jer til jeres fest.

Menuerne er under konstant udvikling efterhånden som hun finder inspiration. Er I til buffet eller tallerkenservering? Få en snak med Mette om lige netop det som passer til jeres fest.

Forretter

  • Røget laks m. agurkecreme og rogn. Anrettet på sprød salat. Hertil brød.                       
  • Rejer i tærteskal m. tomattater og basilikumcreme. Pyntet med frisk basilikum og citron Tunmousse på sprød salat, pyntet m rejer, citron, tomat, agurk og dild, serveret m. dressing og brød
  • Spinat roulade m. røget laks på bund af sprød salat, pyntet m, citron, tomat og dild, serveret m. dressing og brød
  • Skiver af stegt kyllingebryst på sprød salatbund, anrettet m. parmesanost, syltede rødløg og bagte cherrytomater. Hertil brød og persille-pesto
  • Skiver af stegt kyllingebryst på sprød salatbund, anrettet med bacon, ananas, ærter og karse. Hertil karrydressing og brød                    
  • Skiver af lufttørret lomo anrettet på sprød salat m. melon, rødbedespirer, og ristede mandelsplitter. Hertil pesto verde og brød           
  • Lufttørret skinke anrettet med tranebær, ristede mandelsplitter og serveret m. stuvet spinat
  • Spinatroulade m. skinke, peberfrugt og friskost. Anrettet på bund af sprød salat og sukkerærter. Pyntet med peberfrugt, persille og spirer. Hertil krydderurte-dressing og brød.
  • Tarteletter m. høns i aspsarges eller skinkefyld

Hovedretter

Hovedretter laver vi typisk som buffet med 2-3 slags kød 2 slags kartofler og 3 – 4 lækre blandede salater. Vi vælger det hele sammen med jer, så I får lige det mad I har allermest lyst til.

Har I gæster, som der skal tages særlige hensyn til, så klarer vi naturligvis også det.

Er I mere til klassiske retter så som gammeldags oksesteg, flæskesteg eller lignende, så har Mette også den i sit ‘bagkatalog’.

Desserter

… er en hel verden for sig. Mette elsker at røre sin hjemmelavede is, lave flotte portionsanetninger med hjemmebagt brownie eller blødende chokoladekage.

Igen er det et spørgsmål om havd, der passer lige til jeres fest, om vi skal lave desserten på buffet eller om vi stille en flot dessert på på en tallerken – f.eks med fiske jordbær og ny-slynget honning – hvis det er den tid på året