SPØTTRUP PÅ VÆGTEN 2019

... blev skudt i gang fra torsdag d. 10. januar kl 19.00 i Pulsen. Desværre kom der for få tilmeldinger til at gennemføre programmet, som det var tænkt. Vi er nu gået i tænkeboks og håber at kunne præsentere et nyt tiltag i løbet af foråret. 

Er motivationen i top, og er du/I klar til at ændre jeres livsstil? I “Spøttrup på vægten 2019” står vi sammen og støtter hinanden!

Vi har fokus på at gøre den sunde livsstil til jeres levevej, med fokus på kost og aktiviteter der vil passe ind i jeres hverdag. Pulsen og vores frivillige danner rammerne for at hjælpe hinanden og kæmpe sammen.

Forskellige udgangspunkter

Vi er meget forskellige angående kost, og hvilken kost, vi kan se os selv leve af. Derfor har vi valgt at, I får oplæg fra 3 forskellige kostfaglige vejledere. Charlotte Christensen vil fortælle om principperne bag Sense kost.

Mette Glintborg Jensen vil fortælle om de 10 kostråd, som sundsstyrelsen anbefaler.

Vi får også besøg af Heidi Brøndum, som vil fortælle om livet med antiinflammatorisk kost.

Desuden er der et åbent møde, hvor Sundhedscenteret i Skive vil holde et oplæg om, hvordan man ændre sine vaner i en sundere retning.

En tur på vægten

Det hele fulgt op af: mål og vejning af kroppens sammensætning af knogler, væske, fedt og muskler i forbindelse med søndagstræningerne.  

Du kan også få adgang til Pulsens motionshold på linje med Pulsens øvrige medlemmer. Her kan du prøve kræfter med Indoor Biking, puls og styrke, trampolin fitness og Aqua Board fit.

Søndagsprogram

Herudover vil der hver anden søndag kl 10.00 være tilbud om fælles motion og/eller oplæg, hvor hele familien kan deltage. Vi vil have fokus på familie lege og aktiviteter, så alle kan være med.

Uge 3 – 20. jan “Team up” i Balling Skoles gymnastiksal

Uge 5 – 3. feb “Udfordre familien” i Pulsen

Uge 7 – 17. feb “Søndag på bakken” i Pulsen

Uge 9 – 3. mar “Stjerneløb” fra Balling Skoles gymnastiksal

Uge 11 -17. mar “Hvem kommer først?” i Pulsen

Uge 13 - 31. mar "Ude godt, hjemme bedst" i Pulsen

Uge 15 - 14. apr "Fang påskeharren" i Pulsen

Du er med til at bestemme!

Rammerne er meget åbne, og I som deltager er vigtige brikker i at bestemme indhold og afvikle aktiviteterne. Vi hjælper hinanden med at komme i mål. Har du mod på at være med til at stå for en aktivitet eller ideer til hvad vi mere skal lave, så kom med til informationsmødet i Pulsen torsdag d. 10. januar kl 19.00.

Flere datoer og nærmere om indhold følger – følg med på Pulsens Facebook og hjemmeside.

Der er lukket for tilmelding

Personligt abonnement

499,-             Får du fælles søndagsmotion, kostoplæg samt vejninger. 

Livsstil - 1 person

999,-             Hele pakken inkl. adgang til fitness, wellness og hold i Pulsen på lige fod med andre medlemmer frem til 22. april

Livsstil med fitness - 1 person

Husstandsabonnement

899,-             Får hele familien fælles søndagsmotion, kostoplæg samt vejninger.

Livsstil hele familien

1799,-           Hele pakken inkl. adgang til fitness, wellness og hold i Pulsen på lige fod med andre medlemmer frem til 22. april

Livsstil med fitness for hele familien