Vi tilbyder, i samarbejde med Slagtermesterinden i Balling  lækre buffeter til dine gæster i selskabslokalerne. Her går gæsterne altid mætte og tilpasse hjem fra god fest. Du tilbydes buffeter, som passer til både brunch, frokost og middag. Altid friskt, vellavet og indbydende.

Læs mere

Gennem mere end 10 år har Pulsen opbygget et godt renomme for at levere god mad. Fra Slagtermesterinden i Balling får du altid mad af friske råvarer af høj kvalitet.  Med sans for farver og detaljer, får du borddækning med blomster, servietter og lys der går op i en højere enhed. Alt sammen med fokus på dig som vært og at du og dine gæster får en fantastisk fest i vores selskabslokaler.

Læs mere

Pulsens lækre selskabslokaler er oplagte rammer til din næste fest. Vi har stor erfaring med fester fra barnedåb over konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og andre af livet begivenheder.

Vi har gode passende lokaler til alt mellem 15 og 500 gæster. De fleste fester holder vi dog i Multisalen, hvor mellem 40 og 160 gæster er mest passende.

Læs mere

Sådan gør du selskabslokalerne i Pulsen til rammen om din næste store fest 

Vi har stor erfaring med alle slags selskaber fra 15 - 180 gæster og vi vil meget gerne være rammen om festen. 

Kom forbi og besøg os - tag ikke bare vores ord for det: 

Ring og aftal en tid til møde på 82 13 48 00, eller kig ind, når det passer dig.

Stadion Allé 3
7860 Spøttrup