Velkommen til sponsorsiden for medarbejdere hos Ole Ibsen A/S

Vi er glade for igen at Ole Ibsen A/S igen har tegnet sponsorat i Pulsen. Den store lokale opbakning vi nyder i Pulsen er uhyggelig vigtig for det daglige arbejde i Pulsen med at udvikle stedet og gøre det til et attraktivt sted at komme for områdets beboere og medarbejdere på virksomhederne. 

Som en vigtig del af den aftale vi har lavet med Jens Jepsen, tilbyder vi nu husstandsmedlemskaber til reduceret pris til medarbejdere hos Ole Ibsen A/S og associerede firmaer. 

Normalprisen for dette abonnement er 3500kr for alle i husstanden. Du kan nu tegne abonnementet for 2500kr og det gælder et år. 

Abonnementet giver
- ubegrænset adgang til fitness samt personlig instruktion i maskiner og personligt program med uddannet instruktør
- mulighed for booking på spinning hold 
- mulighed for booking på Pulsens aktive fitnesshold 
- fri adgang til wellness i vores åbningstider

For at melde dig og din husstand ind i Pulsen, skal du udfylde dokumentet på linket Indmeldelsesblanket - husstandsmedlemskab - Ole Ibsen

Blanketten kan du udfylde på din computer eller skrive den ud og tage den med i Pulsen. Betaling klarer vi med faktura eller i kassen i Pulsen. Når du har afleveret din blanket, laver vi medlems- og adgangskort til jer, så I hurtigt kan komme igang med at bruge Pulsen. 

Hvis du har spørgsmål til os i Pulsen, kan du også skrive en besked i formularen herunder, og så vender vi tilbage til dig.