Varmtvandsbassin og wellness

I Pulsen har vores varmvandsbassin og wellnesscenter mange funktioner. Bassinet er 84 m², 1,35 m dybt og med indbygget spabobler og massagedysser. Bassinet er også udstyret med en handicapvenlig lift.  Desuden er der relaxzone og sauna.

Wellnesscentret har offentlige åbningstider hver dag i løbet af ugen. Når vi har offentligt åbent klarer du betalingen i cafeen. 

Selvbetjening 

Wellness har også åbent for selvbetjening i nogle tidsrum, hvor Pulsen ellers ikke er bemandet. Ingen regler uden undtagelser, så når du læser de normale selvbetjeningsåbningstider her under, så husk, at bassinet kan være lejet ud til private arrangementer. Disse vil altid fremgå af Pulsens kalender.

Betalingen klarer du ved enten at have et abonnement, som giver adgang til wellness, et Fitness+ abonnement eller et Husstandsabonnement. Har du ikke abonnement kan du betale med MobilePay til nummeret 45222. Skriv "Wellness" i teksten, så vi får betalingen bogført korrekt. 

Inden du går ind, skal du vise din kvittering eller dit medlemskort til kameraet udenfor wellness. På skærmen ved kameraet skal du kunne læse kvittering eller teksten på dit medlemskort. 

Lørdag selvbetjening i wellness 9.00-17.00

Søndag selvbetjening i wellness 9.00-17.00

Priser

Holdtræning

Der bliver udbudt mange forskellige holdtræninger og events. Se oversigten her:

  • Wellness-events
  • Poolparty
  • Børnefødselsdag, veninde- eller mandeaften og andre private grupper.

IMG_6188