Saunagus for mænd

Med jævne mellemrum arrangeres der forskellige events i.f.m. wellness afdelingen.

Saunagus
Mange kender konceptet fra tidligere arrangementer i Pulsen, men kort fortalt bliver vi ført ind i Saunaens forunderlige verden med Gusmester. Der er fuld damp på, når gusmesteren lukker os ind i saunaen og får den dovne sved til at tage afsked med kroppen.

Når vi er færdige i wellness går vi i cafeen, hvor der står en let og lækker aftensmad og venter på os.

Mht. sauna-kulturen, er det vigtigt at.:

1) Drikke godt med vand INDEN saunagusen. Det er ikke godt at tage vandflasker med ind i saunaen

2) Helst ingen badetøj i saunaen. Et stort badehåndklæde til at sidde på, og HVIS man vil være tildækket, så et håndklæde omkring livet

3) For at få det optimale ud af gusen og scrub, er det vigtigt at vaske sig med sæbe/shampoo INDEN gusen. Efter gusen skal man blot skylle sig af i alm. Varmt/lunkent vand.

70% af gusen virker gennem åndedrættet / 30% gennem huden. Bruger man sæbe/shampoo efter gusen, vasker man al virkningen af huden, såvel fra gusen som fra scrub.

 

Farlig Fredag

Wellness

Farlig Fredag er ik' særli' farli', men en fantastisk måde at unwinde fra ugen og blive klar til weekenden. Her bliver der kælet for krop og sjæl med yoga, varmt vand, sauna, Asti og tapas.

Vi lavede yoga med vores instruktør, Anda Plejdrup som udøver en blid flow yoga, som alle kan være med til - uden forkundskaber. Hvis du har en yogamåtte eller et liggeunderlag, som ikke strækker sig ret meget, må du gerne tage det med.

Vi fik også besøg af Tabine Larsen, som fortalte og demonstrerede sine Forever produkter, og hun havde også en lille goodie bag til alle deltagere.