Brugsen-2011

Brugsen ligger lige i centrum af byen

Balling er med sine 1150 indbyggere en af de største byer i Salling. Byen har formået at bibeholde og endda udvidet antallet af arbejdsplader hos byens erhvervsdrivende, og dette har også den positive effekt, at indbyggertallet er fastholdt og dermed dannet baggrund for at forretninger har kunnet overleve. Dette skyldes også det faktum, at de forretningsdrivende lægger et stort engagement i at drive og udvikle forretningerne. Som bosiddende kan man faktisk blive overrasket over hvor mange der faktisk er. 
Borgerforeningen har i sommeren 2020 fået lavet en Inspirations video for Balling-Volling 2020 for området.

Ud over erhvervslivet, findes der også en lang række foreninger i området. Skolen har som den eneste i Vestsalling 10 årgange.

I 2000 blev Byparken indviet, og dette grønne område benyttes dagligt af rigtig mange personer.

Det mest spændende for byen er Pulsen som blev indviet i 2014. Dette er det nye samlingspunkt for rigtig mange mennesker. Her er lægerne fra Vestsalling nu næsten alle samlet under samme tag i sundheds afdelingen. Her finder du også fitnessrum, spinningslokale, multisal, legeområde til børn, mødelokaler og så selve hallen. Helt unikt finder du også her varmtvandsbassin på 12 x 6 meter med mulighed for spa, og i forbindelse med bassinnet er der stort sauna.

Alt i alt kan Balling betegnes som et område med godt gang i udviklingen – takket være mange frivillige som hele tiden knokler for at gøre området attraktiv.